Klikgebit in Rotterdam

Altijd een gratis adviesgesprek

Voor klikgebitten en implantaten

Alles voor u op maat gemaakt

Wilt u een klikgebit laten maken en plaatsen in Rotterdam? Hogadent heeft alle faciliteiten in huis om dit op maat voor u te realiseren. In overeenstemming met uw wensen gaan wij voor u aan de slag. U wilt natuurlijk goed geïnformeerd worden over de verandering van uw eigen tanden naar een klikgebit. Daarom nemen wij alle tijd voor u in onze praktijk.  

Maak een keuze uit een van onze producten:

Hogadent tandimplantaat

Laat u gratis adviseren over een klikgebit in onze praktijk in Rotterdam

Een klikgebit van onze praktijk in Rotterdam kent een andere behandeling dan een regulier kunst- en immediaatgebit. Onze tandarts plaatst namelijk implantaten in uw kaakbot. Dit kunt u zien als een kunstwortel gemaakt van titanium. Hier klikt u het klikgebit op vast. Tijdens een gratis adviesgesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor uw gebit. Bovendien wordt het klikgebit altijd in overeenstemming met uw wensen voor u gecreëerd – zo is het mogelijk om de kleur, vorm of stand van uw tanden aan te passen.

Heeft u een vraag over onze diensten?

Wat komt er allemaal kijken bij een gezonde mond? Op onze vragen pagina vindt u een lijst met de meest voorkomende vragen.

 

Heeft u een vraag over uw mond, tanden of de behandeling daarvan maar staat het uw vraag niet in onze lijst? Laat het ons dan weten!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de realisatie van een klikgebit in onze praktijk in Rotterdam? Neem dan telefonisch contact met ons op via (010) 4830372. U maakt dan tevens direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek in onze praktijk. Hier bieden wij ook andere maatwerkoplossingen en controles voor uw gebit.

hogadent tand inspectie