Immediaatgebit in Rotterdam

Altijd een gratis adviesgesprek

Voor klikgebitten en implantaten

Alles voor u op maat gemaakt

Voor de realisatie en plaatsing van een immediaatgebit kunt u terecht in onze tandartspraktijk in Rotterdam. Heeft u ervoor gekozen om een kunstgebit te nemen? Dan helpt Hogadent u na het trekken van uw tanden en kiezen met een tijdelijke oplossing in de vorm van het immediaatgebit. In de tussentijd realiseren wij een goed passend kunstgebit voor u.

Maak een keuze uit een van onze producten:

Hogadent tandimplantaat

Een tijdelijke oplossing met het immediaatgebit van onze praktijk in Rotterdam

Het immediaatgebit van onze tandartspraktijk in Rotterdam wordt geplaatst nadat uw tanden zijn getrokken. Het zorgt ervoor dat uw tandvlees voldoende kan herstellen en dat u onze praktijk niet zonder tanden hoeft te verlaten. In overleg met uw wensen wordt het uiteindelijke kunstgebit of klikgebit gerealiseerd. Indien u dit wenst, past onze tandarts de stand, vorm of kleur van de tanden aan. Al onze producten worden in eigen beheer op maat voor u gemaakt. Zo profiteert u van een snelle en efficiënte aanpak.

Heeft u een vraag over onze diensten?

Wat komt er allemaal kijken bij een gezonde mond? Op onze vragen pagina vindt u een lijst met de meest voorkomende vragen.

 

Heeft u een vraag over uw mond, tanden of de behandeling daarvan maar staat het uw vraag niet in onze lijst? Laat het ons dan weten!

Ontvang een gratis adviesgesprek

U wilt natuurlijk goed geïnformeerd worden over de verandering van uw eigen tanden naar een kunstgebit of klikgebit. Daarom ontvangt u in onze praktijk in Rotterdam altijd een gratis adviesgesprek over de plaatsing van het kunst- of immediaatgebit. Maak direct een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen via (010) 4830372. Ook andere vragen, zoals over onze tarieven, beantwoorden wij graag.

hogadent tand inspectie