De kunstgebitten van onze praktijk in Rotterdam

Goed passende kunstgebitten maken wij op maat in onze tandartspraktijk in Rotterdam. Heeft u gekozen voor een kunstgebit of denkt u hier nog over na? Dan betekent dat voor u een hele verandering. Hogadent vertelt u graag alles over het plaatsen van een kunstgebit. Zo weet u wat u kunt verwachten en waar u op moet letten.

Hoe maken we de kunstgebitten op onze locatie in Rotterdam?

Als u ervoor kiest om een kunstgebit te nemen, maakt de tandarts eerst een afdruk van uw kaak. Daarvoor krijgt u een soort papje in uw mond dat hard wordt. Deze afdruk is de basis voor het kunstgebit. Bevalt de kleur, de stand of de vorm van uw eigen tanden u niet helemaal? Dan kan daar iets aan worden gedaan tijdens het maken van de kunstgebitten in onze praktijk in Rotterdam. Het kunstgebit wordt in overeenstemming met uw wensen gemaakt. Als u tevreden bent over uw eigen tanden, is het een goed idee om er een kleurenfoto van te laten maken. Deze gebruikt onze tandarts dan als voorbeeld voor uw kunstgebit.

Altijd een gratis adviesgesprek

Voor klikgebitten en implantaten

Alles voor u op maat gemaakt

In een aantal afspraken worden uw tanden en kiezen getrokken

Uw tanden en kiezen worden op verschillende momenten getrokken. Eerst trekt de tandarts uw kiezen. Uw tanden volgen na enkele weken. In de tussentijd heeft het tandvlees de tijd om te genezen. Het eten zonder kiezen kan lastig zijn; kies daarom in het begin liever voor zacht voedsel. Na een tijdje probeert u weer te eten dat u gewend bent.

Directe plaatsing van uw kunstgebit

Tijdens het maken van de kunstgebitten in onze tandartspraktijk in Rotterdam hoeft u niet zonder tanden te lopen. Een tijdelijk kunstgebit, beter bekend het immediaatgebit, wordt namelijk onmiddellijk in de mond geplaatst als de laatste tanden zijn getrokken. Dit zorgt voor een soort verband op de wonden. U hoeft niet te schrikken als u in de spiegel kijkt. Er is immers heel wat in uw mond gebeurd en na een paar dagen ziet het er al een stuk beter uit.

Neem telefonisch contact met ons op

Als u ervoor kiest een kunstgebit te nemen, is het prettig om hier zo goed mogelijk over geïnformeerd te worden. Voor overige vragen, zoals het maken van de kunstgebitten of onze tarieven, verwelkomen we u daarom graag in onze praktijk in Rotterdam. Bovendien zijn wij telefonisch bereikbaar via (010) 4830372 voor persoonlijk advies.

Niet gevonden wat u zocht?

Maak een keuze uit een van onze producten: